fbpx

İlk6Yıl Mobil Uygulamamızı İndirdiniz mi?

AÇEV İlk6Yıl mobil uygulaması, 0-6 yaş aralığında çocuğu olan ya da bebek bekleyen ebeveynlerin, çocuklarının temel sağlık bilgilerini yönetebileceği, gelişim sürecini takip edebileceği, çocuğun yaşına uygun, gelişimini destekleyici etkinlik önerilerine ulaşabileceği kapsamlı bir çocuk büyütme rehberi olarak “Hamilelik” bölümüyle yayında.

Ebeveynlerin ve ebeveyn adaylarının yanı sıra çocuğun gelişim ve bakım sürecinde aktif rol üstlenen diğer bireyler (teyze, amca, büyükanne, büyükbaba, bakıcı, öğretmen vb.) de kullanıcı olarak sisteme eklenebiliyor.

İçeriği, uzman doktorlar, diyetisyenler ve psikologlar tarafından hazırlanan “Hamilelik” bölümünde, bebek bekleyen anne ve baba adaylarına Siz, Bebeğiniz, Psikoloji ve Beslenme başlıklarında bilgi veriliyor. İlk6Yıl, Gelişim, İletişim, Sağlık ve Oyun kategorileri altında, çocuğun gelişimine yönelik binlerce uzman bilgiyi bir araya getiriyor. Çocukların zihinsel, bedensel, sosyal duygusal ve dil gelişimi gözetilerek hazırlanan uygulamadaki Büyüme Takvimi, boy-kilo, beslenme, sağlık kartı, takvim gibi fonksiyon alanlarıyla ebeveynlerin çocuğun gelişim alanlarının takibini kolaylaştırıyor.

İlk6Yıl mobil uygulaması Google Play ve App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor!

Dijital bir çocuk büyütme rehberi olan İlk6Yıl mobil uygulamamızı, çevrenizle paylaşarak yaygınlaştırmamıza destek olabilirsiniz.

*İlk6Yıl mobil uygulama broşürünü buradan indirebilirsiniz.

**İlk6Yıl mobil uygulamasını indirmek için tıklayınız.

AÇEV'DEN SON HABERLER

Deprem bölgesi çalışmalarımıza destek olun.