fbpx

Anne Buluşmaları ve Anne Destek Programı Uygulamalarımız Devam Ediyor

Annelerin çocuklarının gelişimlerini desteklemesi, onlarla etkili iletişim kurabilmeleri ve birlikte kaliteli vakit geçirmeleri için hazırladığımız ve hanelere gönderilen “Evdeki Oyun Kutum” paketi ile de desteklediğimiz çevrim içi Anne Buluşmaları uygulamaları devam ediyor. 11 hafta süren, haftada bir gün, 50 dakika boyunca çevrim içi olarak gerçekleştirdiğimiz Anne Buluşmaları uygulamalarını İstanbul, İzmir, Ankara ve Muğla’da yerel yönetim ve sivil toplum iş birlikleriyle sürdürüyoruz. Gönüllü eğitimcilerin rehberliğinde yapılan Anne Buluşmaları uygulamaları ile 2022 bahar döneminden itibaren açılan 49 gruba 637 anne katıldı.

3-6 yaş arasındaki çocukların sağlıklı gelişiminin desteklenebilmesi, huzurlu, sevgi ve güvene dayalı bir aile ortamında büyüyebilmeleri için annelere yönelik hazırladığımız ve yüz yüze gerçekleştirdiğimiz Anne Destek Programı uygulamalarımız devam ediyor. Anneleri ebeveynlik rollerinde destekleyerek çocuklarının gelişiminde ve eğitiminde önemli bir rolleri olduğunu fark etmelerini hedefleyen bu program ile 2022 bahar döneminden itibaren açılan 10 gruba 106 anne katıldı.

Siz de var olan anne destek programlarımızı sürdürebilmemiz ve yeni anne destek grupları açabilmemiz için aylık düzenli bağışçımız olabilir, programa özel sertifikamızdan alabilirsiniz.

AÇEV'DEN SON HABERLER

Deprem bölgesi çalışmalarımıza destek olun.