fbpx

KoçSistem ile “Aile Saati” Projesi ile Anne Babalara #haydikapatalım Çağrısı

Eğitim ortaklığını yaptığımız KoçSistem 20 Eylül 2019’dan itibaren sosyal sorumluluk projesi ile ebeveynler ve çocuklarının teknolojiyle daha sağlıklı bir ilişki kurabilmeleri için ebeveynlere teknoloji kullanımı hakkında eğitimler ve rehberlik hizmetleri verecek.

KoçSistem, destek verdiğimiz Aile Saati sosyal sorumluluk projesi ile aile içi sağlıklı teknoloji kullanımı konusunda toplumsal farkındalığı yükseltmeyi hedefliyor. Başlangıç olarak Aile Saati projesi kapsamında #haydikapatalım hareketini başlatan KoçSistem, ebeveynlere her gün 19:00 – 20:00 saatleri arasında bir saatlik Aile Saati molası vermeye davet ederek bu sürede ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte tüm ekranları kapatarak “ekransız”; ev içi veya dışı çeşitli etkinliklerle birlikte zaman geçirmeleri çağrısı yapıyor.

Genel Müdür Vekilimiz Burcu Gündüz Maşalacı, ebeveynlerin çocuk bakımı ve gelişimi konusunda çevreleri tarafından desteklenmeye ihtiyacı olduğunu belirterek, çağının ihtiyaçlarına cevap veren sosyal sorumluluk projelerinde yanımızda görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

AÇEV'DEN SON HABERLER

Deprem bölgesi çalışmalarımıza destek olun.