fbpx

Okuyan Bir Gelecek 100 Bin Çocuğu Kitapla Buluşturma Hedefiyle Yoluna Devam Ediyor

23 Nisan’da lansmanını gerçekleştirdiğimiz, Fazıl Say’ın müzikleriyle destek verdiği, Cem Yılmaz, Beren Saat, Demet Evgar, Songül Öden, Genco Erkal, Selçuk Yöntem, Yekta Kopan gibi ünlü isimlerin okudukları çocuk kitaplarıyla yer aldığı Okuyan Bir Gelecek dijital platformumuz sayesinde ihtiyaç sahibi çocuklar kitaplarla buluşmaya başladı.

Kampanyanın ilk iki aylık dönemini geride bıraktık. Bugüne kadar topladığımız bağışlarla 2 bin çocuğu kitap setleriyle buluşturacak tutara eriştik.

İhtiyaç Haritası ile beraber belirlediğimiz okullara giden kitap setlerinin içerisinde 5 adet resimli hikaye kitabı, kitap etkinlik yönergeleri, 1 adet çocuk dergisi, 1 adet resim defteri ve kuru boya bulunuyor.

Bununla birlikte bu yıl İstanbul Yarı Maratonu’nda da adımlarımızı da Okuyan Bir Gelecek için atıyoruz. 7 Kasım 2021’de gerçekleşecek İstanbul Yarı Maratonu’nda ‘Okuyan Bir Gelecek’ kampanyamız için katılımcılarımızı koşuya davet ediyoruz. Atılan her adım, toplanan her bağış ile binlerce çocuğa onların gelişimini destekleyen kitaplar ulaştırmak için çalışıyoruz.

Okuyan Bir Gelecek dijital platformuyla hedefimiz 100 bin çocuğu kitaplarla buluşturmak. Siz de hayalimize ortak olarak, daha fazla çocuğun kitaplarla buluşmasına destek olmak isterseniz okuyanbirgelecek.org adresini ziyaret edebilir, BAGIS yazıp 3747’ye SMS göndererek 20 TL bağışta bulunabilir ya da Fonzip üzerinden dilediğiniz miktarda destek olabilirsiniz. Kitap talebinde bulunmak isteyen öğretmenler ise ihtiyacharitasi.org/okuyanbirgelecek adresi üzerinden taleplerini gerçekleştirebilir.

AÇEV'DEN SON HABERLER

Deprem bölgesi çalışmalarımıza destek olun.