fbpx

23 Nisan’ı Birlikte Kutlayalım!

AÇEV olarak 29 yıldır, tüm çocukların eşit fırsatlara sahip olduğu bir toplum için çalışıyoruz. Biz bu 23 Nisan için çok heyecanlıyız çünkü hem Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına hediye ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı hem de Okuyan Bir Gelecek projemizin dijital platforma taşınmasının 1. yılını kutluyoruz.

İhtiyaç sahibi çocukların gelişimlerine destek olmak için başlattığımız Okuyan Bir Gelecek projesi ile bugüne kadar yüz yüze programlarımızla 14 bin, dijital platformumuzla yaklaşık 10 bin çocuğa ve aileye ulaştık. Hedefimiz 100 bin çocuğa, 100 bin kitap seti ulaştırmak.

Okuyan Bir Gelecek projesi ve kitap setlerimizle ilgili daha detaylı bilgi almak için tıklayınız.

AÇEV olarak hedefimiz, çocukların mutlulukla, büyüklerin de gururla kutladıkları 23 Nisan öncesi, evlerinde kendilerine ait çocuk kitabı bulunmayan binlerce çocuğa ve aileye ulaşmak. Biliyoruz ki bir araya gelerek çocukları kitaplarla buluşturabilir, ebeveynlerinin gönüllü uzmanlarımızdan, çocuklarının gelişimleriyle ilgili destek almasını sağlayabiliriz.

Bu heyecanımıza ortak olmak ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birlikte, coşkuyla kutlamak isterseniz, Okuyan Bir Gelecek kitap setleri bağışlayabilir, sevdikleriniz adına proje özel sertifikalarımızdan alabilirsiniz.

23 Nisan’da kitaplar çocuklarla buluşsun, heyecanımız ve mutluluğumuz 100 bin kat büyüsün!

AÇEV'DEN SON HABERLER

Deprem bölgesi çalışmalarımıza destek olun.