fbpx

AÇEV Günü’nde Hep Birlikte!

AÇEV Günü’nde, uzun bir süreden sonra tüm AÇEV ekibi olarak bir araya geldik, özlem giderdik ve birbirimizden ilham aldık. Vakfımızın kurucularından Prof. Dr. Sevda Bekman, Yönetim Kurulu Başkanımız Ayşecan Özyeğin Oktay, Genel Müdürümüz Senem Başyurt, İstanbul merkez ekibimiz, Diyarbakır ekibimiz ve tüm saha temsilcilerimizin katılımıyla gerçekleşen bu özel buluşmada, yeni projelerimizi, programlarımızı ve atacağımız adımları hep birlikte değerlendirdik. ​

AÇEV olarak kuruluşumuzdan bu yana, sosyal ve ekonomik koşullardan ötürü gelişimleri desteklenemeyen ortamlarda yaşayan çocuklar, anne-babalar ve genç kadınlar için bilimsel temelli programlar geliştiriyor, bunları işbirlikleri ile uyguluyoruz. Hedef kitlemizin yaşamındaki risk faktörlerini azaltmayı ve sosyal refahını artırmayı hedefleyen “müdahale” programlarımız sayesinde, çevresel koşullardan ötürü örselenebilir durumda olan kişilerin hayatlarında dayanırlılığa doğru bir değişim sağlayabileceğimize inanıyor ve bunun için çalışıyoruz.

29 yıldır olduğu gibi bundan sonra da, çocuklar, anne babalar ve genç kadınlar için bilimsel temelli eğitim programları geliştirmeye, uygulamaya ve uygulamalarımızı değerlendirmeye hep birlikte devam edeceğiz.​ Çünkü hep birlikte daha güçlü ve daha güzeliz!

AÇEV'DEN SON HABERLER

Deprem bölgesi çalışmalarımıza destek olun.