fbpx

Bir Çocuğun Hayatını Değiştirmek Bir Kareyle Başlıyor!

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) olarak, her çocuğun hayata eşit fırsatla başlayabilmesi için yürüttüğümüz projelere bir yenisini daha ekledik. Seramik sanatçısı Mehveş Demiren ile iş birliğinde Bir Kare Bin Çocuk projemizi hayata geçirdik.

AÇEV’in erken yaştaki her çocuğun güvende, sağlıklı, mutlu ve öğreniyor olmaya devam etmesi hayaline ortak olan Mehveş Demiren, Bir Kare Bin Çocuk projesi kapsamında, 10×10 cm boyutunda toplam 2000 adet seramik karesini AÇEV’e bağışladı. Projenin tanıtımı için 6 Temmuz 2022 tarihinde Şerefiye Sarnıcı’nda düzenlenen etkinlikte proje için tasarlanan seramik koleksiyonu ilk kez sergilendi.

Bir Kare Bin Çocuk projesinin parçası olmak için seramiklerden satın alarak AÇEV’in eğitim programlarına bağışta bulunabilir, daha fazla çocuğun hayata eşit fırsatla başlamasına destek olabilirsiniz.

Mehveş Demiren’in, el emeğinin toplumsal faydaya dönüşmesi yolunda tamamını elde ürettiği seramik koleksiyonundan aldığınız her kare, daha fazla çocuğun hayata eşit fırsatla başlamasına katkıda bulunacak.

Buradan seramiklerden satın alarak projeye bağışta bulunabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için birkarebincocuk.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kurumsal siparişleriniz için kurumsal@acev.org ile iletişime geçebilirsiniz.

AÇEV'DEN SON HABERLER

Deprem bölgesi çalışmalarımıza destek olun.