fbpx

İstanbul Maratonu’nda #HerÇocuğaEşitFırsat için AÇEV’le Koşun!

6 Kasım tarihinde düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu’nda #HerÇocuğaEşitFırsat için AÇEV’le koşun, ihtiyaç sahibi 500 çocuğa ulaşmamıza destek olun!

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) olarak, çocuğun bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve dil gelişiminin en hızlı olduğu erken çocukluk döneminin önemini savunuyoruz. Çünkü beyin gelişiminin büyük bir bölümünün tamamlandığı erken yaşlar, çocukların ileride akademik ve sosyal hayattaki başarıları için hayatın en belirleyici dönemi.

1993 yılında kuruluşumuzdan bu yana, sosyal ve ekonomik yetersizlikler nedeniyle gelişimleri risk altında olan çocukları, hayata eşit bir başlangıç yapabilmeleri için destekliyoruz. Erken çocukluk dönemindeki ihtiyaç sahibi çocuklara ve ebeveynlerine yönelik uyguladığımız müdahale programlarımızla, iyi ve sağlıklı bir erken çocukluk dönemi geçirilmesi, daha gelişmiş bir toplum yaratılması ve eğitimde fırsat eşitliği sağlanması amacıyla çalışıyoruz.

İstanbul Maratonu ile ihtiyaç sahibi 500 çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz

AÇEV olarak, Okuyan Bir Gelecek Projesi ile erken çocukluk döneminde çocukların dil becerilerini geliştirirken, onlara okuma sevgisi ve alışkanlığı edindirmeyi ve ebeveynlere okumanın önemi konusunda farkındalık kazandırmayı hedefliyoruz. Projenin, Okuma Grupları, Aile Seminerleri ve Miniklerle Okuyoruz Atölyeleri’nden oluşan Yüz Yüze Program uygulamaları ile bugüne kadar 13.760 çocuğa ulaştık.

İstanbul Maratonu ile ihtiyaç sahibi 500 çocuğu, 2022 yılı sonuna kadar Okuyan Bir Gelecek Projesi Yüz Yüze Program uygulamalarımızla buluşturmayı hedefliyoruz.

#HerÇocuğaEşitFırsat için İstanbul Maratonu’nda AÇEV’le koşun

Yaşamın erken yaşlarından itibaren karşılaşılan fırsat eşitsizlikleri tüm yaşamı etkiliyor. Her çocuğun erken yaşlardan itibaren eşit öğrenme fırsatlarına erişebilmesi için yürüttüğümüz eğitim programlarına destek olun, gelişim ve değişim için bizimle birlikte harekete geçin!

#HerÇocuğaEşitFırsat sunabilmek için 6 Kasım’da gerçekleşecek İstanbul Maratonu’nda birlikte koşalım!

Eylül ayında başlayacak maratona hazırlık antrenmanlarında buluşalım!

AÇEV'DEN SON HABERLER

Deprem bölgesi çalışmalarımıza destek olun.