fbpx

İlk6Yıl Mobil Uygulaması ile Ebeveynlerin Yanında Olmaya Devam Ediyoruz!

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) olarak, İlk6Yıl mobil uygulaması ile hayatın en önemli ve belirleyici dönemi olan erken çocuklukta, çocuklarının gelişiminde ihtiyaç duydukları anlık uzman bilgilere ve ipuçlarına tamamen ücretsiz erişebilmeleri için ebeveynlerin yanındayız.

İlk6Yıl mobil uygulaması, 0-6 yaş aralığında çocuğu olan ya da bebek bekleyen ebeveynlerin, çocuklarının temel sağlık bilgilerini yönetebileceği, gelişim sürecini takip edebileceği, çocuğun yaşına uygun, gelişimini destekleyici etkinlik önerilerine ulaşabileceği kapsamlı bir çocuk büyütme rehberi olarak kurgulandı.

Ebeveynlerin ve ebeveyn adaylarının yanı sıra çocuğun gelişim ve bakım sürecinde aktif rol üstlenen diğer bireylerin (teyze, amca, büyükanne, büyükbaba, bakıcı, öğretmen vb.) de kullanıcı olarak sisteme eklenebilmesiyle çocuğun çevresinin de desteklenmesini hedefliyoruz. Çocuğun gelişimini rahme düştüğü andan itibaren ele alıyoruz Mustela’nın ana sponsorluğunda, Generali – The Human Safety Net’in destekleriyle güncellenen mobil uygulama, Koç Healthcare içerik iş birliği ile “Hamilelik” bölümü de eklenerek kullanıcılara sunuldu.

İçeriği, uzman doktorlar, diyetisyenler ve psikologlar tarafından hazırlanan “Hamilelik” bölümünde, bebek bekleyen anne ve baba adaylarına Siz, Bebeğiniz, Psikoloji ve Beslenme başlıklarında bilgi veriliyor. İlk6Yıl, Gelişim, İletişim, Sağlık ve Oyun kategorileri altında, çocuğun gelişimine yönelik binlerce uzman bilgiyi bir araya getiriyor. Çocukların zihinsel, bedensel, sosyal duygusal ve dil gelişimi gözetilerek hazırlanan uygulamadaki Büyüme Takvimi, boy-kilo, beslenme, sağlık kartı, takvim gibi fonksiyon alanlarıyla ebeveynlerin çocuğun gelişim alanlarının takibini kolaylaştırıyor. Bilgiye erişimde fırsat eşitliği sağlamak üzere geliştirdiğimiz İlk6Yıl mobil uygulamasını, Google Play ve App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor!

#AÇEV #ilk6yıl #ÇocukGelişimi

AÇEV'DEN SON HABERLER

Deprem bölgesi çalışmalarımıza destek olun.