fbpx

AÇEV’in Faaliyet Raporlarına Web Sitemizden Ulaşabilirsiniz

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) olarak, 1993 yılından bu yana her çocuğun eşit fırsatlarla hayata başlaması, güvende, sağlıklı, mutlu, öğreniyor ve destekleniyor olması hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Çocukları ve onlara bakım verenleri güçlendirmek, yerel iş birliklerini çoğaltmak ve ölçeklendirmek, uluslararası iş birliklerini çeşitlendirmek, yeni yaklaşımlar geliştirmek, deneyim paylaşımı ve araştırmalar aracılığıyla sosyal normların değişmesine katkı sunmak, kamu ile iş birlikleri yapmak ve özel sektörle dayanışmayı geliştirmek üzere çalışıyoruz.

Çocukları ve erken çocukluk dönemini odağımızda tutarak atacağımız adımlarla, hem çocukların hayatına doğrudan katkıda bulunmayı ve toplumsal farkındalık oluşturmayı hem de çocuğun iyi olma halini etkileyecek düzenlemelerin yolunu açmayı amaçlıyoruz. Hedeflediğimiz değişimin gerçeğe dönüşmesi için, 29 yıldır olduğu gibi tüm çalışanlarımız, gönüllülerimiz, eğitimcilerimiz, danışmanlarımız, bağışçılarımız ve iş birliği yaptığımız kurumlarla el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz.

Tüm paydaşlarımıza katkıları için çok teşekkür ediyor, hedeflerimizi birlikte gerçekleştireceğimize inanıyoruz.

AÇEV'DEN SON HABERLER

Deprem bölgesi çalışmalarımıza destek olun.