fbpx

Anne Destek Programı Eğitici Eğitimi Tamamlandı

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından geliştirilen Anne Destek Programı, 3-6 yaş arasında çocuğu olan ve sosyoekonomik olarak ihtiyaç sahibi anneleri ebeveynlik rollerinde desteklemek amacıyla uygulanıyor. Programda; annelerin çocuk gelişimi konusunda bilgi sahibi olarak çocuklarının gelişimlerini sağlıklı şekilde desteklemeleri ve çocuklarıyla etkili iletişim kurarak aralarındaki ilişkiyi güçlendirmeleri hedefleniyor.

 

Program, AÇEV Anne Destek Programı Eğitici Eğitimi’ne katılmış olan gönüllü eğitimcilerin rehberliğinde; ortalama 15 kişilik anne gruplarıyla, 15 ila 18 hafta boyunca, haftada bir gün ve 2,5 saat süreyle uygulanıyor. Ayrıca, programa katılan annelerin çocuklarına yönelik davranış ve tutumlarında eşleriyle tutarlı olmalarını desteklemek amacıyla babaların katıldığı ek oturum da gerçekleştiriliyor.

Gönüllü eğitimcilerimiz aracılığıyla uyguladığımız Anne Destek Programı’nın bir eğitici eğitimini daha tamamladık. 19-30 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen eğitim sonucunda gönüllü eğitimcilerimiz katılım belgelerini aldı.

Anneleri ebeveynlik yolculuklarında desteklemek üzere programı annelere aktaracak olan tüm gönüllü eğitimcilerimize aramıza hoş geldiniz diyoruz.

AÇEV'DEN SON HABERLER

Deprem bölgesi çalışmalarımıza destek olun.